Over autorijschool Redan

Autorijschool Redan staat voor succes, een goede rijopleiding en ervaren rijinstructeurs die je graag helpen met het behalen van het rijbewijs B zowel schakel als automaat. Begin met lessen vanaf 16,5 jaar. Heb je moeite met het behalen van je rijbewijs, ben je faalangstig of ben je meerdere malen afgewezen voor je examen, wij helpen je graag. Iedereen is welkom.

Met onze unieke lesmethode en je volledige inzet, ben je verzekerd van 100 procent slagingskans. Plan gauw een proefles in. Laat je tijdens de proefles vrijblijvend testen op je rijvaardigheid door een ervaren rijinstructeur. Ontvang na de proefles vrijblijvend advies over hoe je rijopleiding eruit gaat zien, wat de kosten zijn en welk pakket het beste bij je past met het bijbehorende aantal lessen. Autorijschool Redan biedt vaste rijinstructeurs en er is altijd ruimte om direct te starten.

Autorijschool Redan is gevestigd in Leiden en de rijlessen vinden in de Bollenstreek en Amsterdam plaats.

Vanaf 16,5 jaar lessen!

Vanaf 16,5 jaar ben je welkom en mag je starten met het lessen. Wij rijden in blokuren, dat zijn tweelessen van 60 minuten. Voordeel hiervan is dat je sneller leert autorijden, het behalen van je rijbewijs kan al binnen een maand. Meer lessen per week is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat je lessen zo strak mogelijk kan inplannen en dat het goed aansluit met je examen.

Betaling

Verspreide betaling (aantal termijnen in overleg en na schriftelijke bevestiging) is mogelijk, stem dit af met de rijinstructeur. Betaling geschiedt via bankoverschrijving of contant.

Lestijden en dagen

Wij zijn dagelijks, van maandag tot en met zaterdag geopend van 08:00 uur – 22:00 uur. Ook in de avonduren is het mogelijk om te lessen. Boek nu gelijk je proefles.

Voorwaarden rijschool

Het afzeggen van een rijles moet minimaal 24 uur van tevoren worden gedaan, anders word de rijles je in rekening gebracht. Je zit niet vast een les overeenkomst, besluit je te stoppen dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Je betaald uitsluitend het aantal gereden lessen, het resterende bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Heb je reeds een examen geboekt, dan bent je het examengeld kwijt, daar kan de rijschool niet aansprakelijk voor worden gehouden.

Proefles

Een proefles is bij iedere pakketkeuze gratis (de kosten van de proefles ad € 40,- worden bij elk pakket in mindering gebracht).

Pakketkeuze

De instructeur adviseert na elke proefles welk pakket het beste bij je past. Uiteraard ben je vrij om zelf een keuze te maken.

Inschrijving

Ben je tevreden met de proefles, schrijf je dan in en bepaal meteen je startdatum. De inschrijving kan gelijk na de proefles bij de instructeur, via de website, e-mail of Whatsapp.

Betaling

De betaling kan via bankoverschrijving of contant. Betaling in termijnen is mogelijk. Stem dit wel vooraf af met de rijinstructeur. Een schriftelijke bevestiging van de afspraak krijg je dan toegestuurd.

Let op: het praktijkexamen wordt pas aangevraagd nadat het laatste termijn volledig is voldaan! Door onze unieke aanpak hoeft u zich geen zorgen te maken over de wachttijd van het praktijkexamen. Vanaf les 1 wordt er al een examendag ingepland voor de kandidaten die het pakket in een keer hebben betaald. Hierdoor duurt de rijopleiding niet langer dan de geplande periode.

Een proefles nemen?

Dat is supersnel geregeld!

Vraag hier een proefles aan!
PRAKTIJKEXAMEN – TTT

Voordat de rijschool het examen kan aanvragen moet u de rijschool hiervoor machtigen. Volg de linkvan het CBR voor de machtiging. Vul bij rijschool in: 1823R3. Via CBR kan een gezondheidsverklaring worden aangevraagd.

HEREXAMEN

Voor herexamen kandidaten geldt dat er minimaal 4 blokuren moeten worden gereden (4 lessen van 120 minuten) voordat het examen kan worden afgenomen.

TE LAAT KOMEN

De instructeur wacht niet langer dan 15 minuten. Als er geen gehoor wordt gegeven na een telefonische oproep of als je niet op de afgesproken plaats bent zal de les geen voortgang vinden.

EXAMENGARANTIE

Volg je het (pakket) advies op van de rijinstructeur na de proefles en rij je alle uren zoals afgesproken, dan heb je recht op een gratis herexamen.